Aanvullende diensten

Tijd besparen en een razendsnelle website met een eigen domeinnaam. Het kan met onze voordelige aanvullende diensten.

Tijdbesparend beheer

Bespaar tijd met Premium of Flex beheer. Focus je op het het werk wat voor jou belangrijk is, terwijl wij jouw website veilig en up-to-date houden.

Gewenste vormgeving

Laat ons weten wat we nog meer voor je mogen ontwerpen. We kennen voor veel verschillende soorten vormgeving de geschikte specialist.

Een eigen domeinnaam

Elke professionele website beschikt over een eigen domeinnaam. Mail 365 of G-Suite is zo gekoppeld. De domeinregistratie regelen wij voor je.

Razendsnelle hosting

Met ons hostingpakket is jouw website razendsnel en betrouwbaar. We werken samen met betrouwbare Nederlandse providers.
Alleen beschikbaar in combinatie met een website op maat.

Actief beheer is essentieel

Websites zijn populairder dan ooit. Het is jouw belangrijkste visitekaartje. Houdt jouw website daarom te allen tijde actueel en veilig.

Tijdbesparend beheer

Een website beheren was nog nooit zo eenvoudig. Wij houden de website veilig en up-to-date. Als je iets wilt wijzigen, hoef je alleen maar te roepen. Wij regelen het namelijk voor je!

Premium Beheer

Voor websites waarvan de inhoud regelmatig geactualiseerd dient te worden.

Flexibel Beheer

Voor websites die voornamelijk up-to-date gehouden dienen te worden.

Nu de eerste 6 maanden gratis

Ervaar het gemak van Premium Beheer nu de eerste 6 maanden gratis.
Exclusief voor klanten met een gloednieuwe website op maat.

Tijd om elkaar te ontmoeten

Ben je ook enthousiast over onze websites en diensten?
Laat je verrassen door onze vrijblijvende offerte.
Wordt ook enthousiast, laat je verrassen door onze vrijblijvende offerte.

Meer vormgeving

Van moderne bedrijfslogo’s tot de vormgeving van complete cursussen. Voor elk type opdracht hebben wij de geschikte specialist.

De juiste specialist voor de beste kwaliteit

De beste kwaliteit bereik je niet met ‘alleskunners’, maar met specialisten. Dankzij het netwerk aan vormgevers, hebben wij voor elke opdracht de geschikte vormgever. Zo ontwerpen wij websites zelf, maar zullen we voor het bedrijfslogo samenwerken met een logo-ontwerper.

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Bij ons kun je terecht voor een enkele opdracht of een compleet pakket:

  • Websites
  • Bedrijfslogo
  • Huisstijl
  • Visitekaartje
  • Promotiemateriaal

Het is slechts een greep uit de ontwerpen die wij kunnen realiseren. Laat weten wat we voor jou mogen ontwerpen.

Domeinnaam

Elke onderneming kan zich onderscheiden met een eigen domeinnaam. Het koppelen van Mail 365 of G-Suite is heel eenvoudig.

Ruime keuze uit extensies

Een domeinnaam aanvragen is heel makkelijk, want wij registreren het voor je. De meeste extensies zijn te registreren. Van .nl en .com tot nieuwere extensies als .school en .build.

Jouw huidige domeinnaam verhuizen kan ook. In beide situaties koppelen we jou aan de domeinnaam, zodat jij de eigenaar blijft.

Mail 365 of G-Suite

Maakt jouw onderneming gebruik van Mail 365 of G-Suite? Dan kun je deze mailservice eenvoudig koppelen aan jouw domeinnaam.

Exclusief voor klanten met een website ontwerp van ChangMade.

Hosting

Een razendsnelle en betrouwbare website. We werken samen met bewezen betrouwbare Nederlandse providers om dit mogelijk te maken.

Tot 60 dagen reservekopieën

Extra zekerheid dankzij de aanwezigheid van reservekopieën. Wat er ook gebeurt, er is altijd een recente reservekopie aanwezig waar je op terug kunt vallen.

Gratis wildcard SSL

Voor alle gekoppelde domeinen en subdomeinen kun je een onbeperkt aantal gratis wildcard SSL certificaten aanvragen (Let’s Encrypt).

Exclusief voor klanten met een website ontwerp van ChangMade.

Actief beheer is essentieel

Websites zijn populairder dan ooit. Het is jouw belangrijkste visitekaartje. Houdt jouw website te allen tijde actueel en vooral veilig.

Houd jouw website veilig

Door regelmatig updates uit te voeren, verbeter je de beveiliging van jouw website. Zo houdt je hackers veel makkelijker buiten de deur en verklein je bijvoorbeeld de kans op een datalek, waardoor persoonsgegevens en wachtwoorden van jou en jouw klanten in verkeerde handen terechtkomen. Daarnaast worden in updates eerdere fouten opgelost en functionaliteiten toegevoegd.

Is jouw website gebouwd in WordPress, dan kun je updates automatisch installeren. Dit raden we echter sterk af. Tijdens een update kan een fout ontstaan, waarna jouw website soms niet meer bereikbaar is. Als het updaten automatisch gaat kom jij, of erger nog, een klant van jou er pas veel later achter.

Websites die wij voor onze klanten beheren updaten we altijd handmatig. Mocht het updaten misgaan, dan kunnen we direct ingrijpen. We plaatsen de meest recente reservekopie terug, zodat een website direct weer bereikbaar is.

Houd jouw website actueel

Je herkent het zelf waarschijnlijk wel. Je wilt een klus laten uitvoeren. Even Googlen, opzoek naar het juiste bedrijf en gevonden! Nu de website bezoeken en… Aai, informatie en prijslijsten uit 2012. Wat een domper! Snel door naar het volgende zoekresultaat: de concurrent.

Potentiële klanten zijn altijd op zoek naar de juiste actuele informatie. Als ze dit binnen een aantal seconden kunnen vinden is de kans groot dat ze met je verder willen.

Het is zo makkelijk om een stapje voor te hebben op de concurrent. Zorg dat jouw website altijd actueel is. Zet een herinnering in jouw telefoon dat je elke maand even controleert of alle informatie, bestanden en links nog actueel zijn. Of… Laat ons jouw website beheren. Dan houden wij dit voor jou in de gaten.

Tijd besparen?

Ongemerkt gaat er veel tijd en werk zitten in het beheren van jouw website. Heb je onvoldoende kennis in huis om de website te beheren en in te grijpen als jouw website onbereikbaar is?

Bespaar tijd en geniet van het gemak van Premium Webbeheer. Wij beheren jouw website en sturen jou aanbevelingen en maandrapporten. Wil je iets wijzigen? Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag. Dat allemaal voor een nette prijs.