Portfolio

In elke opdracht zit een grote dosis enthousiasme en kennis. We blijven ons continu ontwikkelen en blijven op de hoogte van de laatste trends. Dit is het resultaat.

De Regenboog

Na een naamswijziging en een nieuwe huisstijl hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen voor basisschool De Regenboog in Utrecht.

De Wereldwijzer

Onder een nieuwe naam ging het schooljaar van start met een nieuwe huisstijl en zelfs nieuw interieur. Aan ons de taak om een website te ontwerpen:

Blauwe Aventurijn

De website van deze Utrechtse basisschool is volledig vernieuwd en voorzien van een speelse uitstraling. De website sluit goed aan op de huidige huisstijl en is nu ook te bezoeken op mobiele apparaten.

Stichting ABC

In opdracht van Sardes hebben wij voor Stichting ABC trainingsmodules voor laaggeletterden mogen vormgeven. Deze modules zullen landelijk ingezet worden.

Kijkze

De startende onderneming Kijkze moest voorzien worden van een unieke huisstijl. We hebben de logo’s, visitekaartjes, in- en outro’s en het briefpapier voor Kijkze ontworpen.

Tijd om elkaar te ontmoeten

Ben je ook enthousiast over onze websites en diensten?
Laat je verrassen door onze vrijblijvende offerte.
Wordt ook enthousiast, laat je verrassen door onze vrijblijvende offerte.

Beoordelingen

We worden geprezen om onze betrouwbaarheid en goede service. Je kunt rekenen om een prettige samenwerking.

Monique

Directeur De Wereldwijzer

“Mijn ervaring met Chang Made is zeer goed. Zowel met het ontwerp van de nieuwe website als met de ondersteuning heel erg tevreden. Snelle communicatie en advies!”

Dennis

Eigenaar Kijkze

“Prettig contact en samenwerking met Ken. Hij pakt alles professioneel op en het resultaat was erg goed!”